Zamjenik župana Sobota najavio radove ŽUC-a vrijedne 3,4 milijuna kuna

Predsjednik Upravnog vijeća Županijske uprave za ceste (ŽUC) i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, prilikom kolegija županijskih odjela za gospodarstvo, najavio je daljnje radove na prometnicama Županije. Kazao je kako će ŽUC uskoro financirati radove u vrijednosti preko 3 milijuna kuna.

„Ovih dana teku pripremni radovi na modernizaciji i izgradnji nove ceste Rasinja – Belanovo selo u dužini 4,2 km. Trenutno teku pripremni radovi prije asfaltiranja. Ukupna vrijednost ove zajedničke investicije ŽUC-a i Općine Rasinja iznosi preko 2,8 milijuna kuna, a radove planiramo završiti do polovice studenog.“ – rekao je Sobota i dodao da se tijekom idućeg tjedna planira asfaltiranje završnog sloja prometnice u Kamengradskoj ulici na dionici Koprivnica – Jagnjedovac u dužini 1,2 km.

„Za ovu dionicu izdvaja se 400.000 kuna, a uskoro kreće i popravak asfaltnog sloja i zamjena rubnjaka s južne strane prometnice na Tarašćicama u Koprivnici u vrijednosti od 200.000 kuna.“ – kazao je zamjenik župana.