Zamjenik župana prisustvovao 5. Talent showu Gimnazije „Fran Galović“

U Domu mladih u Koprivnici, u organizaciji učenika Gimnazije „Fran Galović“ te profesorice Darije Kivač održan je peti po redu Talent show, gdje su mladi još jednom pokazali svu svoju kreativnost. Uz njih, nastupili su i učenici koprivničke Srednje škole te Osnovne škole Đuro Ester, a događanju je tradicionalno prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal, koji je pohvalio sudionike te im čestitao na trudu i hrabrosti. Posebni gosti koprivničkih gimnazijalaca bili su učenici IX. Gimnazije iz Zagreba, a odluke o nagradama donio je žiri u sastavu ravnatelja Gimnazije Vjekoslava Robotića, profesorica Marine Njerš, Ive Bolfek i Darije Kivač, profesora Dominika Dedića te pjevača Tragova Mihaela Bogčeva.

Nagrada za najoriginalniju izvedbu pripala je Tihani Mustaf, Igoru Šijaku, Mateju Gašpariću, Andreju Gregorinu i Franu Saboliću za pjesmu “Shape of You”, nagradu za najbolje autorsko djelo osvojio je Mihael Kramarić za monolog “Kod doktora” autora teksta Mihovila Maloče, dok je Tamburaški sastav “U prolazu” žiri osvojio interpretacijom.

Najbolji umjetnički dojam ostavile su Josipa Kolar i Emilija Sinjeri s izvedbom pjesme “Who’s Loving You”, najveći pljesak publike dobio je Šimun Benedikt Kopričanec za pjesmu “Listen“, a Doris Hegedušić i Luka Varmuž s pjesmom “Zašto još volim te” osvojili su nagradu za najbolji debitantski nastup.

Pobjednicima Talent showa proglašeni su Karlo Potroško, Lucija Đaković, Eric Vidović, Doris Hegedušić, Rafaela Čuni, Mihael Kukelščak i Luka Varmuž, koji su žiri i publiku osvojili a capella izvedbom pjesme “Cheerleader”, na drugom su mjestu bili Eric Vidović i Karla Potroško s pjesmom “Family Tree”, a treći Mihael Kukelščak i Rafaela Čuni s pjesmom “Beneath You’re Beautiful”.

Služba ureda župana