Zamjenik župana Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Pintar prisustvovali svečanosti otvorenja dvorane Domoljub  

Koncertom gudačkog komornog orkestra „Splitski virtuozi“ u četvrtak 18. listopada svečano je otvorena renovirana dvorana Domoljub koja ove godine slavi veliki stogodišnji jubilej. Svečanosti su uz brojne uzvanike i goste u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, dok su ispred Grada Koprivnice uz gradonačelnika Mišela Jakšića bili prisutni zamjenica Melita Samoborec, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal te predstavnici koprivničkih gradskih ustanova i institucija.

Uvodnim riječima zahvale okupljenim gostima se obratila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica Maja Holek podsjetivši na sve zahvate koji su provedeni tijekom procesa renoviranja dvorane napomenuvši kako je Domoljub ponovo postao ponosom grada i centralnim mjestom za kulturna događanja. Ispred Udruženja obrtnika Koprivnice na uspješno provedenim radovima čestitala je Jasmina Markota, a čestitkama se priključio i gradonačelnik Jakšić koji je uz zahvalu obrtnicima koji su radili na obnovi kazao kako je Domoljub zasjao u novom ruhu na ponos svih građana.

 Proslava otvorenja dvorane Domoljub se nastavlja i danas predstavom za djecu „Vuk i sedam kozlića“ Lutkarske scene Ivana Brlić Mažuranić koja je po rasporedu u 18 sati.  U nedjelju, 20. listopada  u 19:30 sati posjetitelji će moći pogledati predstavu UO Tragači i kazališta KNAP „Nora-trenutak pobune“.

Izvor: koprivnica.hr

Služba ureda župana