Zamjenik župana Darko Sobota na završnoj konferenciji projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja u Koprivničko-križevačkoj županiji“

Završna konferencija projekta „Umrežavanje za bolji sustav cjeloživotnog učenja u Koprivničko-križevačkoj županiji“ održana je u petak 13. siječnja u konferencijskoj dvorani Hrvatske gospodarske komore u Koprivnici. Projekt je financirala Europska unija kroz program „Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3“. Partneri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje , PS Križevci u provedbi ovog projekta su bili PORA, Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Udruženje obrtnika Koprivnica, a cilj je unaprijediti sustav cjeloživotnog učenja kroz umrežavanje institucija.
Na završnoj konferenciji je uz predstavnike institucija i goste prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota. Pozdravio je okupljene te pohvalio rad uključenih u projekt.
„Novo vrijeme pred nas postavlja i nove izazove i oni se ne odnose samo na priključivanje Hrvatske Europskoj uniji. Oni se odnose i na jaču sinergiju svih dionika u obrazovanju i gospodarstvu u cilju prilagođavanja novim globalnim trendovima. Ovakva suradnja primjer je dobre prakse koja će svakako potaknuti i ostale iz naše sredine da se uključe u slične projekte.“ rekao je Sobota.