Zamjenik Sobota sudjelovao na manifestaciji „Batinske-Bass-Gastro 2019“

U nedjelju 30. lipnja u organizaciji Poljoprivredne udruge Kalinovac, na jezeru “Batinska”, organizirana je kulturno-sportsko-gastronomska manifestacija „Batinske-Bass-Gastro 2019“ kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota. U sklopu manifestacije održana je likovna kolonija, natjecanje u ribolovu udicom na plovak „Memorijalni turnir Branko Lovrak„ za najmlađe ribiče te natjecanje u spremanju “Poberunskog graja” u kojem je sudjelovalo deset ekipa iz Koprivničko-križevačke  iz susjednih županija.

Najbolji “Poberunski graj” po ocijeni stručnog žirija „Gastro tima Podravke“ pripremila je ekipa iz Ferdinandovca „Dravski pajdaši“,drugo mjesto osvojila je mješana ekipa „Vardara„ iz Bjelovara i Kašine, treće mjesto osvojila je ekipa „Optimisti“ iz Đurđevca, dok je ekipa LU „Zeko“ iz Kalinovca osvojila nagradu organizatora manifestacije Poljoprivredne udruge Kalinovac.

Zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota te predsjednik Općinskog vijeća Općine Kalinovac Mladen Orešić dodijelili su najuspješnijima zaslužene vrijedne nagrade i priznanja.

Izvor: kalinovac.hr

Služba ureda župana