Zamjenik Sobota prisustvovao otvorenju MESAP-a

U petak 13. lipnja 2014. godine u Nedelišću otvoren je 16. Međunarodni sajam poduzetništva koji će trajati sve do 15. lipnja 2014. godine. MESAP je središnji poslovni događaj za poduzetnike, koji osim promocije poduzetništva ima za cilj razvoj novih partnerstava i međunarodne suradnje.

U okviru MESAP-a 2014. godine organizirani su 16. Međunarodni sajam poduzetništva i 12. Sajam vina i vinarske opreme te stručni skupovi, predavanja i kulturno-zabavni sadržaji. Već tradicionalno PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica, financiraju troškove zajedničkog nastupa poduzetnika i obrtnika s područja naše Županije. Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od 70 m2, svoje je proizvode predstavilo 13 obrtnika i poduzetnika.

Međunarodni sajam poduzetništva svečano je otvorio župan Međimurske županije Matija Posavec koji je zaželio svim izlagačima da u ova tri dana razmjene svoja iskustva i sklope što više novih poslova. Otvorenju sajma nazočili su i pomoćnik ministra prometa, pomorstva i infrastrukture, Veselin Biševac, župan Varaždinske županije Predrag Štromar, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, domaćin sajma načelnik općine Nedelišće Darko Danija.

U ime Koprivničko-križevačke županije sajmu je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota koji je ujedno posjetio sve poduzetnike i obrtnike na izlagačkom prostoru. Na kraju svečanosti podijeljene su diplome dobitnicima zlatnih vina, a Koprivničko-križevačka županija dobila je priznanje za dugogodišnje sudjelovanje na ovom sajmu.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.