Zamjenik Sobota ponovno izabran za predsjednika Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara

U Velikoj dvorani HGK, Županijske komore Koprivnica prošlu je subotu, 25. listopada održana Izborna Skupština Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije. Na samom početku skupštine predstavnicima udruga su se prigodnim riječima obratili direktor Županijske turističke zajednice Zdravko Mihevc i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak koji su istaknuli značaj vinogradara i vinara za turističku ponudu, ali i za gospodarski razvoj našeg kraja.

Na Skupštini su izabrani novi članovi tijela Zajednice: Nadzornog odbora i Suda časti te dva dopredsjednika – Siniša Delić i Josip Škrinjar. Za predsjednika Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije zastupnici izborne skupštine jednoglasno su ponovno izabrali zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije Darka Sobotu. Na Skupštini su usvojena i izvješća o dosadašnjem radu te planovi za naredno razdoblje. Na samom kraju rada Izborne Skupštine u članstvo Zajednice udruga primljena je i Udruga „Sv. Vinko“ iz Svetog Petra Orehovca.

Izborna Skupština je organizirana na kraju cjelodnevnog druženja županijskih vinogradara i vinara na koprivničkom gradskom trgu u sklopu ovogodišnje Velike martinjske špelancije kojom se već tradicionalno niz godina u našem kraju obilježava nadolazeće „Martinje“.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.