Zamjenik Sobota na Redovnom godišnjem Saboru UDVDR-a Koprivničko-križevačke županije

U Kloštru Podravskom održan je Redovni godišnji Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota te saborski zastupnik i načelnik općine Gola Stjepan Milinković.
Na Saboru kojem je nazočilo četrdesetak delegata iz ogranaka Podružnice iz cijele županije predstavljena su i prihvaćena godišnja izvješća radnih tijela udruge, a o realizaciji brojnih planiranih aktivnosti udruge između dva Sabora opširno izvješće je podnio predsjednik Udruge Siniša Pavlović.
Predsjednik Pavlović je naglasio kako s obzirom na opći nedostatak financijskih sredstava nije bilo moguće u potpunosti provesti sve planirane aktivnosti, no istovremeno je izrazio zadovoljstvo što su unatoč toj činjenici deseci programa i aktivnosti u kojima su sudjelovali svi ogranci Udruge provedeni na vrlo visokoj razini. Posebno je istaknuo aktivnost Podružnice a to je projekt „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u školama Koprivničko-križevačke županije“ kojem su se priključili kao predavači i članovi ostalih braniteljskih udruga što nam je bio i cilj, a posebno se ističu PHR, USJP Ban, Klub 7 GBR, HČZ, Udruga 15.MPOAD i UHB 1990-96.
Na Saboru je donijeto i nekoliko bitnih odluka koje će ubuduće olakšati rad Podružnice.
Za dosadašnju iskazanu veliku pomoć i zasluge u radu udruge dodijeljene su velike Zlatne plakete Koprivničko-križevačkoj županiji, Policijskoj postaji Đurđevac i Damiru Vukoviću tajniku Podružnice.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.