Zamjenik Sobota na proslavi Dana Općine Gola

Sadržajnim dvodnevnim programom prošlog vikenda stanovnici Općine Gola proslavili su Dan Općine i njihovog nebeskog zaštitnika Sv. Antuna Padovanskog.
Proslava je započela u subotu, 13. lipnja svetom misom i „Večeri folklora“, a nastavljena u nedjelju predstavljanjem aktivnosti udruga sa područja Općine i svečanom sjednicom Općinskog vijeća.
Načelnik Općine Gola Stjepan Milinković istaknuo je kako je Općina Gola općina zajedništva i kontinuiteta koja ima svoje vrijednosti i brine se o njima. U ime nazočnih općinskih načelnika podršku je uputio Mirko Perok, načelnik Općine Virje, a zamjenik župana Darko Sobota u ime Koprivničko – križevačke županije. Sjednici je prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko – križevačke županije Damir Felak.
Nakon sjednice Općinskog vijeća, na prostoru Sajmišta zamjenik Sobota službeno je otvorio “Bambino kup” koji je održan u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatske stočarske udruge Gola. Već tradicionalno upriličena je i atraktivna smotra četrdesetak konja u organizaciji Konjogojske udruge “Prekodravlje” iz Gole.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.