Zamjenik Sobota na otvorenju nove pizzerije i smještajnih kapaciteta u Koprivnici

U Koprivnici, u ulici Novi Brežanec, u četvrtak, 21. ožujka svečano je otvorenja nova pizzerija Grof te hotel s devet soba i luksuznim apartmanom, a otvorenju su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota, pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, državni tajnik Ministarstva turizma Franjo Matušić, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, vlasnici Dejan i Goran Zrinski, saborski zastupnik Domagoj Ivan Milošević te brojni drugi gosti.

Najnoviji je to projekt vlasnika restorana Zrinski, Dejana i Gorana Zrinskog, a hotel ima osam dvokrevetnih i jednu jednokrevetnu sobu te luksuzni apartman. Na meniju pizzerije Grof moći će se pronaći pizze Tihomira Grgetića Grge, a kuharica Dijana Petek bit će zadužena za ostala jela.

Zamjenik Sobota pohvalio je novu poduzetničku inicijativu na koprivničkom području te vlasnicima zaželio mnogo uspjeha u radu, dok je Dejan Zrinski kazao kako su mnogo uložili u uređenje interijera koji podsjeća na starija vremena te kako žele obogatiti koprivničku ugostiteljsku ponudu.

Pizzeria Grof i Hotel Zrinski posjetiteljima su na raspolaganju od danas, 22. ožujka.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: epodravina.hr