Zamjenik Sobota na godišnjoj Skupštini DVD-a Kalinovac

Zamjenik župana Darko Sobota u subotu 30. siječnja prisustvovao je redovnoj godišnjoj Skupštini DVD-a Kalinovac te se zahvalio na kvalitetnoj suradnji i istaknuo važnost vatrogastva i podršku Koprivničko – križevačke županije tom sustavu.

Zapovjednik DVD-a Kalinovac Željko Zalar iznio je izvješće o radu za 2015. godinu te naglasio kako je Društvo zabilježilo ukupno 11 intervencija, a sudjelovalo je i na trima vježbama i to u organizaciji INA-Naftaplina „Gola-9“, u godišnjoj vježbi Plinacro i u evakuacijskoj vježbi u Osnovnoj školi „Ivan Lacković Croata“ Kalinovac. Tijekom prošle godine nabavljena je nova te obnovljena postojeća oprema i alati za rad, a krajem godine glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković posjetio je DVD Kalinovac i donirao vrijednu vatrogasnu opremu, dodao je Zalar. U 2015. godini seniorske natjecateljske ekipe sudjelovale su na brojnim vatrogasnim natjecanjima, a mladež društva osvojila je treće mjesto u dječjim igrama u Kozarevcu zbog čega su nagrađeni jednodnevnim izletom u Tuheljske toplice.

Godišnjoj skupštini prisustvovao je načelnik Kalinovca Branko Sobota, tajnik Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac Milek Markać te predstavnici mnogobrojnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, mjesnih udruga i poslovnih subjekata s područja Općine te brojni članovi i prijatelji DVD-a Kalinovac.

Služba ureda župana