Zamjenik Sobota na 15. Međunarodnom pčelarskom sajmu u Gudovcu

Zamjenik župana Darko Sobota prošlog je vikenda posjetio 15. Međunarodni pčelarski sajam koji je održan na sajamskom prostoru Gudovac, a tamo su svoje medne proizvode predstavili i izlagači s područja Županije.

Županija, koja je dugogodišnji gost Sajma, zakupila je 16 m² izlagačkog prostora za proizvođače meda i proizvoda od meda, a osim prodajno-promotivne izložbe održana su i predavanja brojnih stručnjaka iz područja pčelarstva, medni doručak, degustacije meda, predstavljanje inovacija u pčelarstvu, natjecanje u pripremi medenjaka te natjecanje u izboru najljepšeg pčelarskog štanda.

Na Sajmu je svoj med i medne proizvode u organizaciji Upravnog odjela za  gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu predstavilo pet izlagača s područja Županije: OPG Hrženjak Marijan, OPG Ježić Zoran, OPG Prilika Ivančica, OPG Smes Dražen i OPG Gorički Igor.

Zamjenik Sobota obišao je štandove i izlagače te im poželio mnogo uspjeha u plasiranju proizvoda na tržište, a ujedno im je zahvalio i na promociji Županije.

Služba ureda župana