Zamjenik Sobota i suradnici na 10. likovnoj koloniji “Brodić 2019.”

Zamjenik župana Darko Sobota i potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić prošlog su vikenda prisustvovali 10. likovnoj koloniji “Brodić 2019.”, koju je organizirala Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije. Ove je godin domaćin bila Udruga “Peski-Art Đurđevac”, a održana je na imanju Etno kuće obitelji Karlovčan u Brodiću.

Tradicionalno uspješna kolonija okupila je pedesetak umjetnika različitih profila, koji su članovi županijske Zajednice, a došli su s područja nekoliko županija. U zajedničkom druženju na imanju protkanom starinom i minulim vremenima, u prekrasnoj prirodi, stvarali su djela i razmjenjivali iskustva u opuštenoj atmosferi.

Likovnu koloniju otvorila je potpredsjednica Rupčić, koja je zahvalila organizatorima, domaćinima i umjetnicima na njihovom trudu i djelima koja nastaju na kolonijama i koja oplemenjuju svakidašnji život. Umjetnike je pozdravio i zamjenik Sobota, uz želje za uspješnim stvaranjem, ali i druženjem tijekom kolonije. Potpredsjednica Rupčić i zamjenik Sobota posebno su istaknuli vrijednost ovakvih druženja i zajedništva.

Služba ureda župana