Zamjenik Pal prisustvovao svečanoj sjednici povodom dana Zagrebačke županije

Povodom Dana Zagrebačke županije održana je svečana sjednica Županijske skupštine kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ivan Pal.

Na samom početku, predsjednik Županijske skupštine Dražen Bošnjaković osvrnuo se na rad Županijske skupštine u proteklih godinu dana nakon čega se svim okupljenima obratio i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Istaknuo je kako je  Zagrebačka županija jedna od gospodarski najstabilnijih županija, a prisutne je upoznao i s nedavno realiziranim investicijama te se osvrnuo i na povećanje stope zaposlenosti kao i porast turističkih noćenja.

Tijekom sjednice, prigodne riječi povodom Dana Županije uputili su i predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner te izaslanik i posebni savjetnik predsjednice Republike Hrvatske Mato Granić, a ujedno su dodijeljena i javna priznanja Zagrebačke županije kao i zahvalnica predsjednika Županijske skupštine te zahvalnica župana.

Svečanosti su nazočili brojni visoki uzvanici, saborski zastupnici, gradonačelnici, načelnici, predstavnici veleposlanstava u Republici Hrvatskoj i brojni drugi.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: zagrebacka-zupanija.hr