Zamjenik Pal prisustvovao premijernoj prezentaciji putovanja na Antarktiku

Povodom Dana planete Zemlje, Lea i Zoran Bijač u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica u kinu „Velebit“ održali su premijernu prezentaciju svog putovanja na kontinent Antarktiku. Uz mnogobrojne uvažene goste i uzvanike prezentaciji je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Zoran Bijač prije same  prezentacije sve prisutne upoznao je s kćeri Leom, te ukratko ispričao dojmove svih njihovih putovanja, a posebnu je pozornost pridao upravo Antarktici. U svom obraćanju istaknuo je kako nema kutka na svijetu u koji nisu zavirili te da dišu punim plućima, istražuju, propitkuju, dive se prije svega životu, a onda svemu što ih okružuje i prati na putovanjima. Prezentacijom o Antarktici podijelili su svoje iskustvo putovanja na nepokoreni jug planete, te prikazali dio fascinantne ljepote jednog potpuno drugačijeg i očuvanog kontinenta, a kojeg ljudska ruka nije uspjela promijeniti.

Inače Zoran Bijač je privatni poduzetnik iz Koprivnice koji je proputovao svih sedam kontinenata, a suputnik mu je od samog početka kćer Lea Bijač.

Služba ureda župana