Zamjenik Pal prisustvovao obilježavanju Dana Osnovne škole „Braća Radića“

Osnovna škola „Braća Radić“ iz Koprivnice obilježila je Dan škole svečanom akademijom održanom u dvorani Domoljub u Koprivnici.

Na početku programa sve okupljene pozdravio je ravnatelj škole Krešo Grgac te uputio zahvalu Gradu Koprivnici kao osnivaču škole što je učinio školu učenicima ugodniju za boravak, a učiteljima osigurao bolje uvjete za rad. Zahvalu je uputio i Koprivničko-križevačkoj županiji na financiranju brojnih natjecanja, ali i Centra izvrsnosti koji se pokazao kao jedna od najboljih investicija naglasio je ravnatelj Grgac.

Dan škole svim učenicima i učenicima čestitao je zamjenik župana Ivan Pal te pohvalio odličan suradnički odnos sa Osnovnom školom „Braća Radić“. Nadalje, poželio je učenicima da i dalje budu uspješni na natjecanjima te da i dalje svojim odličnim rezultatima šire dobar glas i o Gradu Koprivnici i o Koprivničko-križevačkoj županiji te istaknuo:

Iznimno sam ponosan što sam i ja bio učenik ove škole.“

Na svečanoj akademiji učenici škole izveli su bogat kulturno-umjetnički program, a održana je i dodjela ravnateljeve nagrade najboljim učenicima.

Služba ureda župana