Zamjenik Pal prisustvovao 47. godišnjoj skupštini KLA „Centar“ Koprivnica

U organizaciji Kluba liječenih alkoholičara „Centar“ Koprivnica u Društvenom domu na Vinici održana je 47. godišnja skupština Kluba kojoj je pored brojnih članova, gostiju i prijatelja Kluba prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Pozdravne riječi u uvodnom dijelu uputio je predsjednik Kluba Alen Dedi te prisutne upoznao s dnevnim redom Skupštine i podnio Izvješće o radu kojeg su članovi Kluba jednoglasno prihvatili.  Potom je uslijedio izbor radnih tijela Skupštine, podnijeta su izvješća blagajnika i Nadzornog odbora kao i Izvješće terapeuta.

Podršku svima na apstinenciji pružio je zamjenik župana Ivan Pal istaknuvši: „Kao zamjenik župana koji se bavi društvenim djelatnostima susreo sam se s problematikom ovisnosti, a kao predsjednik Povjerenstva za prevenciju ovisnosti u našoj Županiji, prevenciju koja brine prvenstveno o mladim ljudima moram reći kako sam siguran da mi nedovoljno prepoznajemo problem alkoholizma“ te dodao kako smatra „društvo najodgovornijim, a prije svega obitelj koja je temelj i ključ rješavanja problema alkoholizma“ te čestitao svim članovima na uspješnom i kontinuiranom radu istaknuvši: „Svima onima koji dugo godina apstiniraju odajem posebno priznanje, a onima koji su kratko u apstinenciji dajem snažnu podršku.“

Nakon uvodnog dijela, članovima Kluba za provedenu apstinenciju podijeljena su priznanja, nakon čega je organizirano prigodno druženje i kulturno-umjetnički program.

Valja spomenuti kako je u sklopu Skupštine organizirana i manifestacija te prodajna izložba „Stvaralaštvom protiv ovisnosti“, a sva prikupljena sredstva donirat će se Humanitarnoj udruzi „Šegrtsko srce“ Obrtničke škole Koprivnica.

Služba ureda župana