Zamjenik Pal otvorio izložbu slika autora Zlatka Šavora

U prostoru Križevačkih štatuta otvorena je izložba slika „Kroz morske impresije ugalopirao je punom snagom u cvjetno polje puno leptira“ autora Zlatka Šavora.

Riječ je o izložbi koja se sastoji od zapravo tri dijela, slika mora, konja i leptira, a izložbu su postavili te ujedno predstavili Josip Petrlić Pjer i Boba Csik.

Prilikom otvorenja, sam autor slika naglasio je kako su slike mora slikane u mjestu Draga te najavio kako će uskoro pripremiti sljedeću izložbu pod nazivom „Zapisi sa hard rock scene“.

Ovu 18. samostalnu izložbu službeno je otvorio zamjenik župana Ivan Pal koji je pohvalio radove autora Zlatka Šavora i istaknuo kako bi bilo dobro jednu izložbu otvoriti i u Gradu Koprivnici te dodao:

S velikim veseljem proglašavam ovu izložbu otvorenom.“

Događaj je upotpunila koprivnička pjesnikinja Zdenka Čavić, a cijelu izložbu organiziralo je Društvo za očuvanje križevačke baštine „Križevački štatuti“.

Otvorenju izložbe prisustvovala je i Željka Koluder Vlahinja pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti, Mladen Tenodi pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti u Gradu Križevcima te mnogobrojni posjetitelji.

Služba ureda župana