Zamjenik Pal otvorio 25. Memorijalni turnir „Jakupić-Kardoš“

U organizaciji Nogometnog kluba Miklinovec započeo je 25. Memorijalni turnir „Jakupić-Kardoš“ koji se svake godine organizira u čast i sjećanje na sportaše koji su život izgubili u Domovinskom ratu, Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša.

Prigodne riječi na samom početku uputio je trener Nogometnog kluba Miklinovec Ranko Gojković nakon čega se prisutnima obratio i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić te poželio svim natjecateljima puno uspjeha na daljnjem natjecanju.

„Ovo je jedan hvalevrijedan turnir i turnir sportskih sjećanja koji imamo u Koprivnici,“ započeo je zamjenik župana Ivan Pal te dodao da je ovo prigoda da se „na najbolji način prisjetimo naših poginulih veterana i time im odamo počast.“ Svim natjecateljima poželio je puno uspjeha te potom službeno otvorio turnir.

Uoči turnira odana je počast poginulima i položeno je cvijeće na spomen obilježje ispred Društvenog doma u Miklinovcu te na grobove Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša, a turnir traje još i sutra kada će se održati revijalna utakmica kao i finale.

Važno je još napomenuti da ove godine na turniru sudjeluju nogometaši nogometnih klubova Rudar Glogovac, Bratstvo Kunovec, Miklinovec te Koprivnički Bregi.

Služba ureda župana