Zamjenik Pal otvorio 13. smotru Pjevačkih zborova umirovljenika Županije

Savez udruga umirovljenika Koprivničko – križevačke županije pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica organizirao je 13. po redu smotru Pjevačkih zborova umirovljenika Županije, a koju je otvorio zamjenik župana Ivan Pal.

Pozdravne riječi na samom početku uputio je predsjednik Saveza Franjo Zirdum posebno zahvalivši Županiji na podršci svih ovih godina te ukratko predstavio sudionike Smotre kao i program Smotre.

Svim prisutnima prigodne riječi uputila je i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec, nakon čega je zadovoljstvo za još jednu uspješnu organizaciju Smotre izrazila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Vesna Križan te pri tom poželjela svima puno uspjeha u daljnjem nastupu.

„U ovim zlatnim godinama čovjek treba posvetiti sebi vremena i treba se posvetiti onim zadovoljstvima i veseljima koje možda tokom radnog vijeka ne stignemo, a upravo to vrijeme je svima važno“, započeo je zamjenik Pal te zahvalio Savezu što svake godine „marljivo radi na organizaciji ove vrijedne Smotre“. Pored toga, poželio je svima ugodno druženje kao i puno uspjeha u nastupima te službeno otvorio 13. smotru Pjevačkih zborova umirovljenika županije.

Na Smotri je nastupilo oko 150 sudionika s područja Koprivničko – križevačke županije koji su u sklopu nastupa izveli po četiri pjesme.

Nakon završetka nastupa pjevača i glazbenih sastava svim sudionicima podijeljene su zahvalnice na sudjelovanju te je organizirano prigodno druženje.

Služba ureda župana