Zamjenik Pal čestitao obrtu za čuvanje djece „Točkica“ drugi rođendan

Zamjenik župana Ivan Pal pridružio se u petak, 18. prosinca proslavi drugog rođendana obrta za čuvanje djece „Točkica“, vlasnice Snježane Smolak.

Obrt „Točkica“ nalazi se u Starigradu, a prvi je obrt kao takav za čuvanje djece u Koprivničko-križevačkoj županiji. U Točkici se pruža dnevni boravak za dvanaestero djece predškolske dobi. Osim čuvanja djece za vrijeme radnog vremena roditelja, pruža mogućnost čuvanja djece vikendom, blagdanom i u noćnoj smjeni. Točkica je prvi obrt za čuvanje djece u Hrvatskoj koji je dobio europski certifikat o sigurnosti i pravilnom radu s djecom.

Povodom proslave rođendana održan je i kratki prigodni program, a svečanosti je osim djece i njihovih roditelja, prisustvovala i predsjednica Udruženja obrtnika Koprivnica Irena Kovačić i tajnica Udruženja Jasmina Markota.

Brojna iznenađenja, pa tako i dolazak Djeda Mraza razveselio je polaznike mješovite grupe obrta Točkica, ali ništa manje nisu se razveselili i slatkišima koje je u ime Županije podijelio zamjenik Pal.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.