Zamjenik Ljubić u Prelogu prisustvovao dodjeli ugovora za projekte hrvatskih i mađarskih poduzetnika u okviru natječaja B Light

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije  u petak 29. studenoga u Prelogu je dodijelila ugovore vrijedne ukupno 4,2 milijuna eura odabranim projektnim prijedlozima suradnje hrvatskih i mađarskih poduzetnika u okviru natječaja B Light. Ugovore je uručio predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec,  a svečanosti dodjele ugovora prisustvovali su i ministar Darko Horvat, u ime Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić,  gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, ataše u Odjelu za ekonomske poslove Veleposlanstva Mađarske u Republici Hrvatskoj Botond Riczkó te drugi uzvanci.

Tom prigodom ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat svečano je uručio 15 ugovora temeljem Programa „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ te još 19 ugovora iz Programa „Razvoj zadružnog poduzetništva“ za 2019. godinu.

Izvor fotografije: HAMAG Bicro

Služba ureda župana