Zamjenik Ljubić u Kozarevcu otvorio natjecanja Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu

U nedjelju, 27. rujna u Kozarevcu na stazi „Karasov brijeg“ održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na kojem je nastupilo stotinjak najboljih vozača Hrvatske u nekoliko kategorija. Uzbudljivo moto natjecanje ispred Koprivničko-križevačke županije su podržali zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je svečano i otvorio natjecanje te pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev.  Uspjeh na natjecanju su vozačima poželjeli su i načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović te u ime organizatora Antun Karas, a utrci je nazočio i direktor TZ područja Dravski peski Alen Janći.

Utrke  prvenstva održale su se na jednoj od najboljih motocross staza u Hrvatskoj  u organizaciji MK Karas Teama, Turističke zajednice područja Dravski Peski i Općine Kloštar Podravski, a vozači su svoje vještine pokazali u kategorijama juniora, seniora, veterana i B lige HMS-a.

Mia Ribić bila je najbrža u kategoriji MX žene, Prančić Jurica u klasi MX 50, Novak Alex u klasi MX65, Mia Ribić u klasi MX85, Matija Kelava u klasi MX OPEN, Celjak Mislav u klasi B250, Petaj Roberto u klasi B OPEN, Koščak Borut u klasi MX Veterani A, Marović Dragutin u klasi MX Veterani B, a većini najzanimljivija klasa bila je MX 2 u kojoj je prvo mjesto osvojio domaći vozač Hrvoje Karas.

Izvor fotografija: epodravina.hr, TZ područja Dravski peski, TZ KKŽ

Služba ureda župana