Zamjenik Ljubić prisustvovao primopredaji doniranog vatrogasnog vozila i opreme DVD-u Domaji

U ponedjeljak, 2. kolovoza 2021. godine članovi njemačke humanitarne udruge vatrogasaca Deutsche Feuerwehrhilfe e.V. (Njemački vatrogasci pomažu), posjetili su svoje prijatelje iz DVD-a Domaji i uručili im vrijednu donaciju.
Predsjednik udruge Andreas Meier uručio je vatrogasno navalno vozilo zapovjedniku DVD-a Domaji Dejanu Banu, a primopredaji je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Andreas Meier, govoreći ispred  udruge rekao je da su prepoznali probleme s kojima se susreću vatrogasci DVD-a Domaji i da zna da je donacija stigla u prave ruke. Pored navalnog vozila s kompletnom opremom, vatrogasci iz Njemačke donirali su vrijednu opremu koja se sastojala od: radnih odora, interventnih odora, čizama, kaciga i izolacijskih aparata.

Domaćini su potom  prijatelje upoznali s članstvom DVD-a, pokazali im spremište, vozila i opremu s kojom raspolažu. Prijateljima iz Njemačke, na podršci i vrijednoj donaciji, te na njihovoj ljudskosti i želji da pomognu potrebitima, prigodnim riječima zahvalili su zamjenik župana Ratimir Ljubić, općinski načelnik Vlado Bakšaj, predsjednik VZO-a Zlatko Blažic kao i predsjednik DVD-a Domaji Alen Radić.

Izvor: VZ KKŽ

Služba ureda župana