Zamjenik Ljubić prisustvovao završnoj konferenciji projekta energetske obnove Društvenog doma u Rasinji

U utorak 15. Listopada u Općini Rasinja  održana je završna konferencija projekta energetske obnove Društvenog doma u Rasinji kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Projekt vrijedan 2,1 milijun kuna je predstavio načelnik Danimir Kolman koji kazao kako su zadovoljni što su uspjeli realizirati europsko sufinanciranje u iznosu od 1,1 milijun kuna dok je ostatak iznosa osigurala Općina. Energetskom obnovom povećala se toplinska zaštita krova i vanjskog zida, zamijenila se vanjska stolarija i unutarnja rasvjeta te se ugradio novi visokoučinkoviti sustav grijanja.

 Prigodnim riječima se prisutnima obratio i zamjenik župana Ljubić čestitavši na uspješno realiziranom projektu kazavši kako će obnovljeni objekt biti od velike koristi za programe  članova sportskih udruga te aktivnosti DVD Rasinja.

U sklopu konferencije održana je i prezentacija projekta „Od 3 do 300“ u kojem sudjeluju  OŠ Andrije Palmovića Rasinja, OŠ Veliki Bukovec i OŠ „Dr. Ivan Novak“ iz Macinca, a prisutni su mogli degustirati i ukusne proizvode od pšenice čime su obilježeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Izvor fotografija: Općina Rasinja

Služba ureda župana