Zamjenik Ljubić prisustvovao svečanoj dodjeli nagrada multimedijalnog projekta Moja.hr

Prirodne ljepote i bogatstvo kulturne baštine Koprivničko-križevačke županije u svojem autorskom radu snimio je i predstavio tim Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u četvrtak, 1.srpnja prisustvovao je svečanoj  dodjeli nagrada multimedijalnog projekta Večernjeg lista Moja.hr kojim su kroz jednominutne filmove predstavljeni Hrvatska i sve njezine županije. Prirodne ljepote i bogatstvo kulturne baštine Koprivničko-križevačke županije u svojem autorskom radu snimio je tim Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca – Tina Ferenčić, Veronika Čekada, Lea Vršić, Paula Fuček, Ena Halaček, Anđelko Lončarić i Dorian Karas uz podršku mentorice  Ane Huzjak.

Svečanost je održana na zagrebačkom Prisavlju,  a nakon premijernog prikazivanja filmova  dodijeljene su i nagrade za najuspješnije video uratke.  Nagradu za najbolji film koji je snimila ekipa iz Vukovarsko-srijemske županije uručila je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, nagradu za drugo mjesto  ekipi iz Istarske županije uručio je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, a nagradu za treće mjesto ekipi iz Varaždinske županije uručio je urednik zabavnog programa na HRT-u Mario Sedmak.

Dodajmo kako su reportaže o autorima i kraju iz kojeg dolaze objavljene na stranicama Večernjeg lista i sve su one objedinjene na središnjem mjestu projekta – micrositeu Moja.hr.

Izvor fotografija: KKŽ, vecernji.hr

Služba ureda župana