Zamjenik Ljubić prisustvovao skupštini Udruge branitelja Klub 61. LAD PZO Koprivnica

U Društvenom domu na Vinici, u subotu 22. veljače održana je redovna godišnja Skupština udruge branitelja Klub 61. LAD PZO Koprivnica kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić. Zamjenik Ljubić je u prigodnom govoru pohvalio rad udruge istaknuvši važnost očuvanja sjećanja na slavne trenutke Domovinskog rata i heroja koji su svoj život utkali  u temelje hrvatske državnosti.

 Okupljenima se u ime Grada Koprivnice obratila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, koja je u svojem pozdravnom govoru izrazila zadovoljstvo na suradnji koju imaju Grad i Udruga. Prigodnim riječima okupljenima se obratili u ime Udruge branitelja Robert Vulić te u ime ministarstva branitelja, voditeljica Ureda za hrvatske branitelje Koprivničko-križevačke županije Tatjana Mihaldinec.

Sjednicu je vodio predsjednik udruge Ranko Vrban, a na Skupštini su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća te izvješće nadzornog odbora za 2019. godinu. U planu rada za 2020. godinu udruga će posebno provoditi aktivnosti vezane za promicanje vrijednosti Domovinskog rata i aktivnosti vezane za civilno društvo te  rad s djecom s posebnim potrebama.

Izvor fotografija: 61. LAD PZO

Služba ureda župana