Zamjenik Ljubić prisustvovao sedmom turniru u streljaštvu Oluja – 95

U subotu, 8.kolovoza na koprivničkom Gradskom stadionu u prostoru streljane Grada Koprivnice održan je sedmi po redu turnir braniteljskih udruga u streljaštvu „Oluja – 95“  kojem je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić. Turnir je održan u organizaciji UDVDR – ogranka Koprivnica povodom obilježavanja pobjedonosne vojno-redarstvene operacije “Oluja” koja je ove godine proslavila 25. obljetnicu.

Sudionike turnira pozdravili su zamjenik župana Ljubić,  predsjednik županijskog UDVDR-a Siniša Pavlović, predsjednik UDVDR-a Grada Koprivnice Zvonimir Prepelić te predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal koji je turnir proglasio otvorenim.

Na gradskoj streljani okupile su se ekipe strijelaca iz Koprivničko-križevačke, Sisačko-moslavačke, Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske, Međimurske i Osječko-baranjske županije, a najboljima su pripale zahvalnice i medalje.

U gađanju zračnom puškom na 10 metara prvo mjesto osvojio je Željko Orlić iz HVIDR-e Sisak. Drugi je Daniel Ivanić iz UDVDR Krapinsko-zagorske županije, a treći Tomo Jurić iz HVIDR-e Dubrava Zagreb. Ekipa HVIDR-e Sisak bila je najbolja i osvojila prvo mjesto, druga je UDVDR Krapinsko-zagorske županije, a treće mjesto pripalo je UDVDR Međimurske županije.

Izvor fotografija: Mirko Lukavski

Služba ureda župana