Zamjenik Ljubić prisustvovao redovnoj skupštini Udruge Latice

Redovna sjednica Skupštine Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice održana je u petak, 21. kolovoza u Gradskoj vijećnici Grada Koprivnice kojoj je pored članova Udruge u ime Županije prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Sjednicu Skupštine otvorila je predsjednica Udruge Nevenka Fuchs te je u svom izlaganju pored brojnih aktivnosti i projekata Udruge u proteklom razdoblju istaknula i aktivnosti Kluba za mlađe Naši anđeli. Predsjednica Fuchs osvrnula se na iznimno aktivno razdoblje u kojem su uspješno realizirani mnogi projekti od iznimne važnosti za članove Udruge te zahvalila svima koji sudjeluju i pomažu u radu Udruge.

Zamjenik Ljubić čestitao je predsjednici i članovima Udruge na ustrajnom radu i upornosti, kao i volonterima bez čije nesebične pomoći i ljubavi ove projekte ne bi bilo moguće provesti. Isto tako, istaknuo je i podršku Koprivničko – križevačke županije u daljnjem radu. U ime Grada Koprivnice obratila se zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec te pohvalila rad Udruge, kao jedne od najaktivnijih udruga Grada Koprivnice.

U sklopu sjednice Skupštine članovi su usvojili razna izvješća te se raspravljalo i o daljnjim planovima i aktivnostima Udruge te kluba za mlađe Naši anđeli.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: koprivnica.hr