Zamjenik Ljubić prisustvovao promociji  jubilarnog 50. broja školskog lista Krijesnice

U srijedu 3. srpnja u sportskoj dvorani „Branimir“ Osnovne škole  “Antun Nemčić Gostovinski” održana je promocija jubilarnog 50. broja školskog lista Krijesnice kojoj je u ime Županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić. Školski list koji uređuju učenici uz pomoć mentora nastao je prije 47. godina, a tijekom dugog perioda izlaženja prometnuo se u jedan od vodećih školskih listova u Hrvatskoj.

Zamjenik Ljubić obratio se prisutnima uputivši čestitku povodom jubilarnog broja  istaknuvši kako je na ovako vrijednim projektima vidljiva sinergija i zalaganje učenika, mentora i svih suradnika što rezultira školskim listom na koji svi mogu biti itekako ponosni.

Prisutnima se obratila i ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec koja je istaknula zadovoljstvo što su Krijesnice najbolji školski list u Hrvatskoj te bivše učenice škole koje su pisale i uređivale list, a na promociji su bile i bivše te sadašnje glavne i odgovorne urednice i mentorice koje su svoju ljubav, znanje i entuzijazam prema pisanoj riječi utkale u mlade generacije.

Susretu koji je završio podjelom svjedodžbi osmašima, uz učenike, mentore i nastavnike prisustvovali su i predstavnici Grada Koprivnice te predstojnik Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Tihomir Kvakarić.

Služba ureda župana