Zamjenik Ljubić prisustvovao otvorenju Plazma Sportskih igara mladih u Koprivnici

Zamjenik župana Ratimir Ljubić danas je prisustvovao otvorenju sportske manifestacije Plazma Sportske igre mladih koja kroz sportske discipline okuplja djecu osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Svečano otvorenje održano je na terenima Teniskog kluba Koprivnica, a uz zamjenika Ljubića prisustvovali su  i zamjenica gradonačelnika grada Koprivnice Melita Samoborec sa suradnicima te direktor Sportskih igara mladih Tomislav Gudić.

Tom prilikom zamjenik Ljubić je čestitao organizatorima manifestacije na projektu te naglasio važnost sporta u razvoju djece. „Koprivničko-križevačka županija će i dalje podupirati sportske aktivnosti jer one su iznimno važne za psiho-fizički razvoj djece. Drago nam je da se manifestacija vratila nakon izvanrednih okolnosti te ovim putem želim čestitati svima koji će danas sudjelovati u sportskim disciplinama. Neka natjecanje proteke u fer i korektnom ozračju i nemojte zaboraviti da ste svi pobjednici“, poručio je okupljenim školarcima zamjenik Ljubić.

Prisutnima se obratila i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec koja je organizatorima  čestitala 24. godišnjicu održavanja manifestacije te natjecateljima poželjela puno uspjeha i sreće. Nakon zajedničkog paljenja plamena započela su natjecanja u graničaru i atletici te Hrvatska pošta Cup turniru u tenisu. Prijavljene ekipe borit će se za plasman na državnim završnicama u Savudriji i Splitu.

Služba ureda župana