Zamjenik Ljubić prisustvovao otvorenju  novog distributivnog centra tvrtke Orion

U petak 18. listopada u koprivničkom naselju Bakovčice otvoren je novi distributivni centar tvrtke Orion, najveći takav u ovom dijelu Europe  vrijedan osam milijuna kuna. Otvorenju je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je čestitao na investiciji te istaknuo činjenicu kako Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija nisu poznati samo po prehrambenoj industriji Podravka već i po drugim investicijama poput one tvrtke Orion koja značajno sudjeluje u gospodarskoj slici županije.

„Kao obiteljska tvrtka Orion je zasigurno lider u ovom segmentu. Nadam se da ova investicija neće biti posljednja, već da je ovo početak još veće poslovne priče i novih investicija u budućnosti“, kazao je zamjenik Ljubić.

Direktor tvrtke Damir Šimunic je  zahvalio svim suradnicima te kazao kako su Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija prepoznali tvrtku i pomogli u stvaranju preduvjeta za daljnji razvoj.  Čestitkama se pridružila i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž koja izrazila svoje zadovoljstvo novim centrom te ga svečano i otvorila.

Nakon službenog dijela otvorenja uslijedio je prigodni domjenak, a domaćini su priredili i spektakularni vatromet koji je uveličao slavljeničku večer.

Izvor fotografija: prigorski.hr

Služba ureda župana