Zamjenik Ljubić prisustvovao izbornoj skupštini Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ u četvrtak 13. lipnja u prostorijama Centra za odgoj i rehabilitaciju „Podravsko sunce“  održala je izbornu sjednicu skupštine kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs uvodno je zahvalila svima koji sudjeluju i pomažu rad udruge, a podnesena su i izvješća o radu Udruge i financijsko izvješće za 2018. godinu za klub “Latica“, igraonicu „Dodir“ i mlađi klub „Naši anđeli“, koja su jednoglasno prihvaćena.

Zamjenik župana Ljubić obratio se u ime Županije te naglasio ponos što na području Koprivnice djeluje tako aktivna udruga koja svojim programima oplemenjuje živote svih stanovnika grada Koprivnice i županije.

„Živimo svi zajedno s Laticama već godinama na koje smo jako ponosni. Sjećamo se kad je škola bila u malom prostoru i koje su sve poteškoće tada bile prisutne, no zalaganjem i trudom došli smo do nove škole i ove Udruge koja je prepoznatljiva na svim manifestacijama.  Drago mi je da će Latice u novom prostoru Kampusa širiti svoje aktivnosti i raditi na novim projektima, Županija je uvijek uz vas  i s veseljem ćemo vas pratiti u potrebama i dalje“, naglasio je zamjenik Ljubić.

Članove Udruge i goste pozdravio je i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić koji je istaknuo kako su građani Koprivnice ponosni na članove Udruge „Latice“ koji svojim programima uljepšavaju svakodnevnicu.

„Posebno nas veseli da zajedno idemo u projekt realizacije podizanja standarda novim prostorom Udruge u Kampusu koji će biti na korist članovima i svim suradnicima. Na pomoć Grada i dalje možete računati“,  dodao je gradonačelnik Jakšić.

Na izbornoj skupštini se između ostalog raspravljalo i o izboru tijela Udruge, imenovanju delegata u Hrvatski savez Udruga osoba s intelektualnim teškoćama te o predlaganju člana Udruge u Glavni Odbor Hrvatskog saveza Udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Služba ureda župana