Zamjenik Ljubić posjetio OŠ Mihovila Pavleka Miškine Đelekovec

U svom redovnom obilasku školskih ustanova na području Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić obišao je Osnovnu školu Mihovila Pavleka Miškine u Đelekovcu, gdje se sastao s ravnateljicom Sonjom Vuljak i zamjenicom općinske načelnice Marinom Mihalec.

Na sastanku se razgovaralo o provedenim aktivnostima i planovima za naredno razdoblje, a tom je prilikom ravnateljica Vuljak izrazila zahvalnost Županiji koja je uložila značajna sredstva, ukupno oko 250 tisuća kuna, u kompletnu zamjenu dotrajale i stare stolarije. Ravnateljica je još napomenula kako nakon zamjene stolarije očekuju i energetske uštede te je istaknula pomoć Županije u uvođenju e-Dnevnika, nabavi namještaja i opremanju blagavaonice i učionica. Što se planova za budućnost tiče, izrazila je želju za sportskom dvoranom, obzirom na to da djeca nastavu tjelesnog imaju u učionici, što bi riješilo i problem jednosmjenske nastave, a kao pozitivnu vijest najavila je povećanje broja učenika.

Zamjenik Ljubić kazao je kako je Županija i nadalje Školi na raspolaganju za suradnju i podršku te su zajedno obišli učionice. Nakon obilaska dogovoren je novi sastanak, na kojemu će sudjelovati svi ravnatelji škola, a bit će riječi o realizaciji daljnjih planova u tom području.

Služba ureda župana