Zamjenik Ljubić posjetio Dom za starije i nemoćne u Koprivnici

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u petak, 14. srpnja s pročelnicom Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željkom Koluder Vlahinja obišao je prostore Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

Dočekala ih je ravnateljica Doma Vesna Križan sa suradnicima te ih upoznala s aktualnostima u poslovanju ustanove kao i planovima za naredno razdoblje. Kazala je kako im je jedna od najvećih želja prenamjena stanarskog u bolnički dio, za što je ukazana potreba, te je Koprivničko-križevačkoj županiji zahvalila na dosadašnjoj suradnji.

Imamo isti cilj, a to je omogućiti našim građanima treće životne dobi dostojanstven i kvalitetan život. Od 2002. godine kada je Županija preuzela upravljanje nad ovom ustanovom, i mi i korisnici primjećujemo napredak u svakom pogledu.“, dodala je ravnateljica Križan.

Zamjenik Ljubić istaknuo je kako je koprivnički Dom jedan od najboljih u Hrvatskoj te kako su kvaliteta usluge te trud i ljubaznost zaposlenika na vrhunskoj razini.

Uz visoki standard usluge, važno obilježje ovog Doma su ljubav i poštovanje prema korisnicima“, kazao je zamjenik Ljubić te dodao kako će ih Županija i nadalje podržavati u svim aktivnostima i projektima.

Služba ureda župana