Zamjenik Ljubić otvorio likovnu koloniju na jezeru Ješkovo

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije u subotu 27. srpnja u prekrasnom ambijentu jezera Ješkovo organizirala je tradicionalnu likovnu koloniju na kojoj su sudjelovali  likovni umjetnici i prijatelji udruge. Dvanaestu po redu koloniju svečano je otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je uputio čestitke te pohvalio rad Udruge naglasivši kako Županija veliku pažnju pridaje radu udruga, posebno onih koje se bave zaštitom prava naosjetljivijih društvenih skupina .

„Cijenimo vaš rad i velik doprinos koji pružate zajednici unatoč poteškoćama i zbog toga smo izuzetno sretni i ponosni što možemo biti partneri i sudjelovati u vašem radu. Vjerujemo kako će pooć kroz financiranje vaših projekata biti dobro došla i da ćemo nastaviti uspješnu suradnju. Županija će vam uvijek biti na raspolaganju i na nas možete uvijek računati“, kazao je zamjenik Ljubić te poželio svima da tijekom kolonije budu što kreativniji i stvore prekrasna likovna djela.

U ime organizatora obratio se predsjednik Udruge Miroslav Mačković zahvalivši Županiji na pomoći.

“Drago nam je da smo se ovdje danas okupili u ovakvom lijepom ambijentu koji će sigurno biti poticajan za stvaralaštvo.  Želim svima što veću kreativnost i da umjetnička djela koja će ovdje nastati budu na ponos svima nama”, rekao je Mačković.

Domaćin likovne kolonije, poznati umjetnik Dragutin Ciglar svim je poželio uspješan i kreativan rad naglasivši kako mu je čast što može županijsku Udrugu invalida ugostiti na svojem imanju.

“Sretan sam što smo se skupili u ovako velikom broju i što ćemo pokazati kako umjetnost izvire iz svih nas. Hvala svima koji prate vaš rad i koji pomažu rad Udruge jer najplemenitije je pomoći onima kojima je to potrebno. Ponosan sam što vas sve ovdje mogu ugostiti i želim vam da inspiraciju pretočite u vaša djela na najljepši mogući način”, naglasio je Ciglar.

Služba ureda župana