Zamjenik Ljubić otvorio 17. Dječji sajam u Virju

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prošlog je vikenda otvorio 17. Dječji sajam u Virju koji je održan u Osnovnoj školi prof. Frane Viktora Šignjara. Na Sajmu su se i ove godine okupili brojni učenici svih razreda, članovi učeničke zadruge „Čmela“, nastavnici, roditelji, bake, djedovi i prijatelji.

Zamjenik Ljubić u svom je obraćanju okupljenima zahvalio svima na odazivu i naglasio važnost razvijanja poduzetničkog duha kod mladih, naglasivši kako je ova škola pravi primjer kako djeluje Škola za život.

Ravnateljica škole Marica Cik Adaković također je zahvalila uključenima, a posebno glavnim pokroviteljima Koprivničko-križevačkoj županiji, županijskog Obrtničkoj komori te Općini Virje.

Dječji sajam rezultat je zajedničkog rada učenika, učitelja, svih zaposlenika škole, roditelja i sponzora, a ovogodišnja prikupljena sredstva namijenjena su uređenju kabineta biologije i kemije.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Limena glazba DVD-a Virje, Umjetnička škola „Fortunat Pintarić“ PRO Virje te Plesna grupa škole, a predstavila se i vatrogasna mladež DVD-a Virje. Djecu su posebno oduševile podjela nagrada u vatrogasnim igrama te izvlačenje tombole, a kroz zajedničko druženje već su nastale ideje za novi Sajam.

Služba ureda župana