Zamjenik Ljubić otvorio 11. likovnu koloniju Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije

U petak, 28. srpnja u idiličnom okruženju jezera Ješkovo, u domaćinstvu Udruge Motacilla Alba Ješkovo i poznatog kipara Dragutina Ciglara, održana je 11. likovna kolonija Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, koju je otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Predsjednik Udruge invalida Slavko Kuzmić zahvalio je Županiji na podršci te je dodao kako ovakvim događanjima potiču svoje članove na uključenje u umjetničke aktivnosti, dok je zamjenik Ljubić kazao kako je važno njegovati prijateljstvo i suradnju te je sudionicima likovne kolonije poželio mnogo uspjeha u radu.

Na ovoj tradicionalnoj koloniji okupili su se članovi udruga iz Ludbrega, Čakovca, Bjelovara, Koprivničkog Ivanca, Donje Stubice i Križevaca, kao i članovi Udruge slijepih KKŽ i Društva multiple skleroze KKŽ, koji su uz pomoć različitih tehnika, poput akrilnih boja i ulja na platnu stvarali predivne slike.

Osim zamjenika Ljubića, podršku sudionicima kolonije izrazili su i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž te načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Služba ureda župana