Zamjenik Ljubić obišao županijske poduzetnike koji su se predstavili na 18. sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“

U prostoru Pučkog otvorenog učilišta u Zagrebu od 29. do 31. ožujka 2019. godine održava se 18. po redu sajamska manifestacija „Proizvodi hrvatskog sela“, na kojoj se predstavljaju brojni izlagači iz svih dijelova Hrvatske.

Koprivničko-križevačka županija organizirala je i financijski podržala zajednički nastup za deset županijskih poduzetnika, koji su predstavili svoje proizvode, i to: OPG Domagoj Krznarić, OPG Zvonko Kosec, OPG Ivan i Anđela Kranjec, OPG Markov, OPG Imbrišić, OPG Marijan Hrženjak, OPG Zoran Ježić, OPG Mazuh i domaća radinost „Baka i mama“.

Županijski izlagački prostor obišao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić te poduzetnicima poželio mnogo uspjeha u predstavljanju posjetiteljima, kao i stvaranje novih poslovnih kontakata.

Sajam je utemeljen kako bi promicao prodaju tradicijskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, no s vremenom je postao i potvrda izvrsnosti proizvođača domaćih proizvoda jer se za sudjelovanje pomno se biraju proizvođači najboljih domaćih proizvoda.

Na ovogodišnjem Sajmu sudjeluje šezdesetak izlagača s autohtonim proizvodima i domaćim delicijama, a otvoren je od petka do nedjelje od 9,00 do 20,00 sati, s time da je ulaz za posjetitelje slobodan.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 18. sajam „Proizvodi hrvatskog sela“, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana