Zamjenik Ljubić na skupštini županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata

U koprivničkoj Gradskoj vijećnici prošlog je vikenda održana skupština županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata na kojoj su prezentirane dosadašnje aktivnosti iz prethodnog razdoblja, a prisustvovao joj je i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na Skupštini je izabrano je i novo vodstvo Podružnice za mandatno razdoblje 2019.-2022, te je za predsjednika ponovno izabran Desimir Buzak, a u Predsjedništvo su izabrani Dario Duić, kao predstavnik Središnjice te Tomislav Lukić, Mladen Vidačak, Milivoj Herceg, Davorin Valeš, Tomislav Kadović, Josip Dolenec i Ivan Mihalić.Također je izabran i Nadzorni odbor u sastavu Josip Strmecki, kao predsjednik, te Zvonimir Lončarek i Marijan Golubić.

U radu Skupštine su kao gosti još bili prisutni Dario Duić, glavni Tajnik UHDDR, Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, i Damir Vuković, tajnik Podružnice udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Koprivničko-križevačke županije. Zamjenik Ljubić i gosti prigodnim su se govorima obratili okupljenim članovima.

Predsjednik Desimir Buzak delegatima je zahvalio na reizboru i izložio Program rada za naredno razdoblje, a na sjednici Predsjedništva Podružnice za tajnika je izabran Davorin Valeš, dok je rizničar Mladen Vidačak.

Služba ureda župana