Zamjenik Ljubić na otvorenju nove sportske dvorane Osnovne škole Đuro Ester

Zamjenik župana Ratimir Ljubić danas je prisustvovao svečanom otvorenju nove sportske dvorane Osnovne škole Đuro Ester u Koprivnici. Radovi su započeli prošle, a dovršeni su u travnju ove godine, dok je investitor izgradnje Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica. Vrijednost izgradnje iznosi 10,5 milijuna kuna bez PDV-a, a opremanja 750 tisuća kuna.

Zamjenik župana čestitao je predstavnicima Grada Koprivnice i OŠ Đuro Ester na ovoj vrijednoj investiciji koja će razveseliti učenike i nastavnike te značajno doprinijeti razvoju obrazovnog sektora na ovom području.

Zgrada sportske dvorane sastoji se od dva dijela – same dvorane i zajedničkih prostorija, a iscrtano je pet različitih sportskih terena. Vanjske dimenzije dvorane su 54×27 metara, površine oko 1420 kvadrata i visine oko 12 metara, a ključna konstrukcija napravljena je od modernog materijala alucinka.

Dvoranu su rezanjem vrpce službeno otvorili gradonačelnik Mišel Jakšić i ravnateljica Sanja Prelogović.

Izvođač radova bila je tvrtka Radnik d.d. iz Križevaca, a predstavljanju dvorane prisustvovao je i predsjednik Uprave Mirko Habijanec.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad KC