Zamjenik Ljubić i predsjednik Pintar u Križevcima sudjelovali na tribini „Uloga obitelji i društva u skrbi za starije osobe“

U  križevačkom hotelu „Kalnik“ danas je u organizaciji Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije održana javna edukativna tribina pod nazivom „ Uloga obitelji i društva u skrbi za starije osobe“. Na tribini su sudjelovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak, član Savjeta Božidar Štubelj i predsjednica Gradskog društva Križevci Đurđica Trbus.

Okupljenima se obratio zamjenik Ljubić koji je čestitao Savjetu na organizaciji tribine istaknuvši  istaknuo važnost koju obitelj i društvo imaju u skrbi za starije. Predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar naglasio je potrebu većeg angažmana svih članova društva i institucija  kako bi osobe starije životne dobi, a posebice umirovljenici imale veću sigurnost i kvalitetu života. Ravnatelj CSS Koprivnica Danijel Rušak je održao prezentaciju te pojasnio kroz koje aktivnosti i programe Centar nastoji biti što konkretniji  u rješavanju problema populacije treće dobi.

Zadnja edukativna tribina održat će se 23. svibnja u Đurđevcu  u  zgradi INA-e s početkom u 10 sati.

Služba ureda župana