Zamjenik Ljubić i predsjednik Pintar prisustvovali godišnjoj skupštini Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci

Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala je u četvrtak, 20. kolovoza  godišnju Izvještajnu skupštinu na kojoj su predstavljene brojne aktivnosti članova u prošloj godini te Plana rada Udruge za ovu godinu.

Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Katica Vojta koja je uvodno predstavila Izvješće o radu Udruge za prošlu godinu i pritom istaknula aktivan rad članova u klubu Dnevni boravak, sekciji Treća životna dob, aktivnom sudjelovanju u radu Mješovitog pjevačkog zbora, organiziranjem druženja i  predavanja za umirovljenike, sportskim natjecanjima te ostalim aktivnostima. Predsjednica Vojta istaknula je i suradnju s drugim udrugama, Maticom umirovljenika Hrvatske te Koprivničko – križevačkom županijom i Gradom Križevcima kojima je zahvalila na dodijeljenim sredstvima za programe udruge.

Članovi Udruge usvojili su Izvješće o radu za 2019. godinu, Financijsko izvješće za 2019. i Financijski plan za 2020. godinu te Program rada za ovu godinu u kojem su navedene brojne aktivnosti i programi, koje neće moći biti sve realizirane obzirom na epidemiju koronavirusa.

Prigodnim riječima i čestitkama na realiziranim aktivnostima obratili su se zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine i Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar te  Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam u ime Grada Križevaca.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr