Zamjenici župana na otvorenju igraonice u Budančevici

„Ideja prosvjetnih radnika Osnovne škole Kloštar Podravski da idemo u ovaj projekt možda je bila nekome nezamisliva. Moram izraziti jednu veliku zahvalu Koprivničko-križevačkoj županiji, jer je preko kapitalnih ulaganja veoma pridonijela da bi mogli završiti ovaj projekt."

U prostorijama Društvenog doma Budančevica je u srijedu, 10. rujna otvorena igraonica „Lina“ za djecu predškolske dobi. U ime Koprivničko-križevačke županije, ovom događaju su prisustvovali zamjenici župana Darko Sobota i Ivan Pal. Koprivničko-križevačka županija je financijski pripomogla ostvarenju projekta Općine Kloštar Podravski.

Povodom otvorenja učiteljice su s djecom pripremile prigodni program kojeg je vodila Jasna Đipalo. Nakon recitacija, dramskih prikaza i nastupa zbora prisutnima se obratio načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović.

„Ideja prosvjetnih radnika Osnovne škole Kloštar Podravski da idemo u ovaj projekt možda je bila nekome nezamisliva. Moram izraziti jednu veliku zahvalu Koprivničko-križevačkoj županiji, jer je preko kapitalnih ulaganja veoma pridonijela da bi mogli završiti ovaj projekt. Moram napomenuti da nam je svima jako teško kad se mladi iseljavaju iz Kloštra. Svjedoci smo da su ljudi zbog boljih uvjeta otišli u Đurđevac, Koprivnicu, Viroviticu. Kao načelnik ne želim da djeca pohađaju vrtiće i škole u nekim drugim mjestima i potruditi ćemo se da u Općini imamo bolje uvjete za djecu.“ istaknuo je načelnik Općine.

Tom je prilikom najavio i još jedan važan projekt na kojemu se trenutno radi, a to je prenamjena društvenog doma u Oderjanu za izgradnju, odnosno adaptaciju i otvaranje dječjeg vrtića.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.