Zajednički nastup poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na 8. međunarodnom sajmu pčelarstva u Gudovcu

Ovogodišnji 8. međunarodni pčelarski sajam održat će se 04. i 05. veljače 2012. godine na sajamskom prostoru Gudovac u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza, Hrvatske poljoprivredne komore i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.
Suorganizatori sajma su Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Bjelovar i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, a glavni pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede.
Ovogodišnji međunarodni pčelarski sajam nudi niz zanimljivosti, od kojih možemo izdvojiti tri tematske cjeline:

  1. izložbu i prodaju meda, te proizvoda od meda,
  2. izložbu i prodaju pčelarske opreme,
  3. edukativni dio.

Na 2.000 m² sajamskog prostora, svoje će proizvode predstaviti oko stotinu izlagača, te se očekuje da će Sajam posjetiti više od sedam tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i susjednih zemalja.
U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, koja snosi troškove izlagačkog prostora na sajmu će izlagati četvero izlagača – proizvođača meda, proizvoda od meda, te poduzetnika koji proizvode opremu za pčelarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije:

  • OPG IVANČICA PRILIKA, Đurđevac,
  • ZDENKINI MEDENJACI, svjećarski i medičarski obrt, vl. Berislav Vrban, Koprivnica,
  • KUKI-PAL, obrt za trgovinu i proizvodnju potpaljivača i svijeća, vl. Vjekoslav Kukec, Koprivnica,
  • OPG ANDREJA GROŠEK, Glogovac.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 8. međunarodni pčelarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja