Zajednički nastup poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije na 14. međunarodnom sajmu poduzetništva „MESAP“ 2012.

Ovogodišnji 14. po redu međunarodni sajam poduzetništva „MESAP“ održat će se 15., 16. i 17. lipnja 2012. godine na sajamskom prostoru u Nedelišću u Međimurskoj županiji, a u organizaciji tvrtke MESAP d.o.o. Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Međimurska županija i Općina Nedelišće.

Sajam će započeti svečanim otvorenjem u petak, 15. lipnja 2012. godine u 11.00 sati. Na ukupno 4.000 m² zatvorenog prostora i 15.000 m² otvorenog izložbenog prostora predstavit će se oko 500 izlagača iz svih hrvatskih županija te iz susjednih zemalja Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

U okviru sajma održat će se i 10. sajam vina i vinske opreme, 12. stočarska izložba Međimurske županije, a uz navedene izložbeno-prodajne sadržaje, sajam i ove godine nudi stručne skupove, bogatu gastronomsku ponudu i kulturno-zabavne sadržaje.

U okviru aktivnosti promidžbe Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 14. po redu međunarodnom sajmu poduzetništva „MESAP“.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od ukupno 72 m², predstavit će se 16 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

 1. AMI BELJE d.o.o, Sveti Ivan Žabno
 2. OPG ANDREJA GROŠEK, Glogovac
 3. EVIA d.o.o, Koprivnica
 4. OPG ŠTEFICA TUKŠA, Gornja Rijeka
 5.  DOMAĆA RADINOST BAKA I MAMA, Virje
 6. ASSISTOR d.o.o, Orehovec
 7. OPG PLATUŽIĆ, Križevci
 8. Proizvodno uslužna zadruga LUBIN, Budrovac
 9. S.K.I.M.T. d.o.o, Križevci
 10. 2IP KOMUNIKACIJA d.o.o., Koprivnica
 11. OPAL, vl. Ivanka Radošević, Slatina
 12. Izrada suvenira i trgovački obrt KAMPI, vl. Darko Zagoščak, Koprivnica
 13. Mesarski obrt JAGUŠIČ, vl. Zoran Jagušić, Koprivnica
 14. Obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge „I GALERIJA“, vl. Ivančica Pavešić-Šurić,Koprivnica
 15. ŠPORČIĆ trgovina i servis, vl. Stjepan Šporčić, Markovac Križevački
 16. SIGNAL, obrt za instalacijske radove i snimanje video kamerom, vl. Zoran Ferčec,Koprivnica

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije izlaganje na sajmu je besplatno, a troškove izlagačkog prostora snosit će organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 14. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2012., kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Ravnateljica PORA-e: Melita Birčić, v.r.