Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije omogućila košarkašicama iz Bregi sudjelovanje u sportskom kampu u Ferlachu

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije se i ove godine uključila u EU projekt „Find your energy-move yourself“ koji se provodi u sklopu programa „Youth in action“, dijela EU programa ERASMUS + preko kojega je i većim dijelom sufinanciran. Nositelj projekta je organizacija ASKÖ Kärnten iz Austrije, a partneri su udruge i organizacije iz Austrije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.
Partner iz Hrvatske u navedenom projektu je Zajednica sportova, a provedba je koordinirana kroz zajednički tim u koji je uključena i Koprivničko-križevačka županija (Odsjek za međunarodnu suradnju i EU fondove) te predstavnici Ženskog košarkaškog kluba „Bregi“.
Sportski kamp se održava u austrijskom Ferlachu od 18. do 25. srpnja 2015. godine.
Koprivničko – križevačku županiju predstavlja osmero mladih sportašica i sportaša članova Ženskog košarkaškog kluba „Bregi“ iz Koprivničkih Bregi sa voditeljem Marijom Krstanovićem. Na kampu će se kroz razne sportske aktivnosti, radionice i igre družiti s vršnjacima iz Slovenije, Austrije i Mađarske.

Zajednica sportova Koprivničko – križevačke županije