Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije održala izbornu sjednicu Skupštine

„Sport kao sektor izrazito nam je važan, a tijekom godina nastojali smo održati stabilnu razinu financiranja. Uvijek postoji mogućnost da se napravi više, no moramo se voditi realnim mogućnostima i nastojati da krajnji rezultat bude pozitivan.“

U prostorijama Županijske uprave održana je izborna sjednica  Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom.

Župan je uvodno pozdravio članove Zajednice te im zahvalio na dobroj suradnji, a potom se osvrnuo na proteklo razdoblje: „Sport kao sektor izrazito nam je važan, a tijekom godina nastojali smo održati stabilnu razinu financiranja. Uvijek postoji mogućnost da se napravi više, no moramo se voditi realnim mogućnostima i nastojati da krajnji rezultat bude pozitivan.“

Župan je zahvalio i zamjeniku Palu „koji je često i izravno bio uključen u rad Zajednice“ te pročelnici Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost sport i nacionalne manjine Branki Cuki.

Prije početka radnog dijela sjednice Skupštine, župan je u ime Koprivničko-križevačke županije primio priznanje Zajednice sportova koje mu je uručio predsjednik Zajednice Stanislav Lovković naglasivši velik doprinos Županije u razvoju sporta.

Na radnom dijelu sjednice izabrano je tročlano radno predsjedništvo, na čelu sa Zdravkom Rupnikom, dok je za predsjednika verifikacijske komisije imenovan Ivan Petak. Zamjenik Pal, ujedno i predsjednik Nadzornog odbora Zajednice, predstavio je Izvješće o radu za proteklu godinu, a uz dosadašnje članove Upravnog odbora, Zdravka Rupnika, Josipa Šikića, Miroslava Puža, Roberta Kerovca i Antuna Karasa, izabrani su i novi članovi Ilinka Milas, Marina Tomac Rojčević i Ivan Petak. Za predsjednika Zajednice sportova ponovno je izabran Stanislav Lovković.

Pored članova Zajednice, sjednici su prisustvovale i pročelnica Branka Cuki te viša savjetnica za provedbu kapitalnih projekata u školstvu Ana Mušlek.

Služba ureda župana