Zahvala Županiji za pomoć u organizaciji Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva

Župan Darko Koren i zamjenici župana Darko Sobota i Ivan Pal primili su danas prigodne poklone kao znak zahvale za pomoć u organizaciji Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva koje je održano u Koprivnici od 11. do 21. kolovoza 2016. godine.

Prigodne poklone su im uručili predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković i predsjednica Organizacijskog odbora Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva Sonja Šafar te su tom prilikom istaknuli kako je Hrvatski rukometni savez zadovoljan organiziranim prvenstvom. Dodali su kako je prvenstvo izvrsno odrađeno, a ukratko su se osvrnuli i na Svjetsko prvenstvo za djevojke U20 koje je održano prije dvije godine u Koprivnici.

img_5405mNašli smo se tu da Vam uručimo te sitne poklone u znak zahvalnosti te da imate uspomenu i da Vas podsjeća na ove dane kad smo imali najbolje rukometaše cijele Europe do 18 godina u Koprivnici“, istaknuo je predsjednik Lovković te uručio prigodne poklone županu i njegovim zamjenicima.

Zahvalu na prigodnim poklonima kao i na komunikaciji, suradnji i na ukazanom povjerenju istaknuo je župan te se ukratko prisjetio održanog prvenstva:

Javnost koja je to pratila i gledatelji su zaista mogli uživati u ovome turniru. Šteta da nije sve okrunjeno zlatom, ali pošto su porazi sastavni dio nekih budućih životnih pobjeda onda to trebamo sagledati u tom kontekstu i vjerovati da smo i mi dali doprinos jednom kvalitetnom razvoju hrvatskog rukometa.“

Služba ureda župana