Za sanaciju fasade i krovišta Zavoda za javno zdravstvo 1,1 milijun kuna

Ugovor o sanaciji krovišta, fasade, drenaže i prilaza zgradi „stare interne“ za potrebe Zavoda za javno zdravstvo potpisan je u ponedjeljak, 30. kolovoza, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije. Vrijednost ugovorenih radova je 1.160.044,96 kuna, a financiranje je osigurano sredstvima iz proračuna Koprivničko-križevačke županije. Izvođač radova bit će tvrtka Segrad d.d. iz Đurđevca, dok će nadzor vršiti tvrtka coARt d.o.o. iz Koprivnice.

Ugovor su potpisali ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla i direktor Segrada Mario Pintar. Na potpisivanju ugovora novinarima se obratio i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je izrazio zadovoljstvo što projekt kompletne sanacije „stare interne“ napreduje zacrtanom dinamikom i što radove izvodi tvrtka s područja Županije.

Uz dosadašnjih 6 milijuna za sanaciju prizemlja te 2,7 milijuna kuna za slijedeća dva kata zgrade, ovim ugovorom Zavodu se osiguravaju sasvim preuređeni i prilagođeni prostori prvenstveno u smjeru poboljšanja usluge za same korisnike. To je potvrdila i ravnateljica Draženka Vadla koja je kazala da se ovom investicijom kvaliteta rada i operativne aktivnosti Zavoda približavaju europskim standardima.